- Vesti -

"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima..."

Najpoznatiji svetski gastro - putopisac Entoni Borden, koji je sebi u petak oduzeo život, nije više mogao da se nosi sa zavisnošću i depresijom.

Izvor: B92, Index
Podeli
GettyImages
GettyImages

Pročitajte još:

O svojoj bolesti otvoreno je za života govorio nekoliko puta.

Tako je jednom, u svojoj emisiji "Parts Unknown", priznao da je jako depresivan i da sitnice doslovno mogu da ga odvuku na dno.

U jednoj od epizoda tog serijala Borden je razgovarao sa psihoterapeutom i izneo mu strašne pojedinosti o onome što je proživljavao zbog svog stanja.

"Ovakve stvari mi se događaju... Recimo, dođem na aerodrom u Argentini i naručim hamburger. To je potpuno nebitna stvar, beznačajna, ali je hamburger loš. Pogledam u taj hamburger i potonem u depresiju koja traje po nekoliko dana", rekao je tada on.

"Osećam se kao Kvazimodo. Kao izolovani čudak. Živim od komunikacije, ali sam u komunikaciji sa ljudima koje volim užasan."

"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima, ali isto tako postoji i nekoliko savršeno srećnih minuta kada pomislim da je život predivan", izjavio je tada Entoni Borden.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu