- Vesti -

Na kraljičin rođendan: Megan Markl ponovo prekršila protoklol

Megan Markl je već neko vreme zvanična članica britanskog kraljavskog doma, ali je i pored toga sklona da se rizikuje i odstupi od pravila.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Naime, kraljica Elizabeta danas proslavlja svoj 92. rođendan, a tradicionalnoj slavljničkoj povorci prvi put se pridružila i novopečena vojvotkinja od Saseksa, supruga kraljičinog mlađeg unuka princa Harija.

I dok su kraljica Elizabeta, Kamila Parker Bouls i Kejt Midlton na sebi imale haljine plavih tonova i dugih rukava, kao što to protokol nalaže, Megan Markl se odlučila za nešto drugačiju kombinaciju.

Za razliku od ostalih dama, vojvotkinja od Saseksa je na sebi imala haljinu koja otkriva ramena.

GettyImages
GettyImages

Ona je time je još jedanput prekršila protokol kraljevske porodice, prema kome ramena britanskih plemkinja uvek moraju da budu pokrivena.

Haljina koju je Megan nosila delo je kreatorke Karoline Herere, koja se, sudeći prema komentarima sa društvenih mreža, dopala mnogima.

Jedino nije poznato je li kraljica Elizabeta Druga imala primedbi na "nedozvoljeni" izgled mlade vojvotkinja.

GettyImages
GettyImages

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu