- Vesti -

Poznati američki kuvar Entoni Borden izvršio samoubistvo

Entoni Borden, poznati američki kuvar i televizijska ličnost, izvršio je samoubistvo u 61. godini.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Entoni Borden: Ovu hranu nikada ne treba da jedete

"Planirane ture sprečavaju da vam se dogodi magija"

Borden se nalazio u Francuskoj, gde je radio na novoj epizodi svoje nagrađivane serije na CNN-u. Njegov bliski prijatelj Erik Ripert, francuski kuvar, pronašao je njegovo beživotno telo u hotelskoj sobi.

CNN je potvrdio da je Entoni izvršio samoubistvo.

“Sa neverovatnom tugom potvrđujemo smrt našeg dragog prijatelja i kolege Entonija Bordena. Njegova ljubav prema avanturi, novim prijateljima, finoj hrani i piću i izuzetne priče učinile su ga jedinstvenim pripovedačem. Njegovi talenti su nas uvek zadivljivali i jako će nam nedostajati. Naše misli i molitve su uz njegovu ćerku i porodicu“, glasi saopštenje kolega iz CNN-a.

Borden se prvenstveno proslavio kao kuvar, a onda je postao i televizijska zvezda. Kroz svoje televizijske emisije istraživao je ljudske uslove i pomagao publici da razmišlja drugačije o hrani i putovanjima. Zalagao se za ljude na margini i vodio kampanje za sigurnije uslove rada svojih kolega.

Pogledajte kako je izgledala Bordenova poseta Balkanu:

Vesti

Ove velike vladarske porodice potpuno je upropastio - incest

Od drevnih Egipćana i evropskih Habzburgovaca do "naprednih" država SAD-a, gde je incest zakonski dozvoljen - dokaza koliko su takve seksualne veze pogubne po potomstvo ima na pretek. Izgleda, međutim, da oni toga nisu bili svesni ili jednostavno nisu marili, vodeći se onim da "sve ostaje u porodici".

Vesti nedelja 17.06. 21:12 Komentara: 31
strana 1 od 3863 idi na stranu