- Vesti -

Naoružani pljačkaši ukrali 3 mil. sličica za album "Rusija 2018"

Naoružani muškarci upali su u štampariju izdavačke kuće Panini u Argentini i, pod pretnjom oružjem, ukrali nekoliko stotina hiljada samolepljivih sličica za album Svetskog prvenstva u fudbalu - Rusija 2018.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube/lollujo
Printscreen YouTube/lollujo

Petorica muškaraca upala su u štampariju u gradiću Munro, u predgrađu Buenos Ajresa, i preteći oružjem, naterali zaposlene da utovare više od 600 kutija sa sličicama u njihov kamion.

U svakoj kutiji zapakovano je 1.000 kesica, od kojih svaka kesica sadrži po pet sličica sa fotografijama igrača različitih fudbalskih reprezentacija učesnica Svetskog prvenstva u Rusiji. Tako da ukupan broj ukradenih sličica iznosi tri miliona.

Argentinska policija je potvrdila krađu u sredu.

Kesice sa sličicama u Evropi se prodaju po ceni od 50 evrocenti, što je 60 dolarskih centi po komadu (veleprodajna cena). Policija je saopštila da ukupna vrednost ukradenih sličica iznosi 360.000 dolara, prenosi Dojče vele.

Bezbednosne kamere u štampariji nisu uspele da snime lica pljačkaša, koji se nalaze u bekstvu, pa je njihova identifikacije otežana.

Ostaje nejasno šta lopovi nameravaju da urade sa ukradenim sličicama, iako se pretpostavlja da će one završiti na crnom tržištu po nižoj ceni od zvančne.

Tražnja za sličicama fudbalera raste svugde u svetu, kako se Svetsko prvenstvo sve više približava.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu