Objavljena himna Svetskog prvenstva u fudbalu /VIDEO

Himna svetskog prvenstva u fudbalu, koje će biti održano u Rusiji, a koju izvode Vil Smit, Niki Džem i Era Istrefi, objavljena je na Jutjubu.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

16:24

Objavljena himna Svetskog prvenstva u fudbalu /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/NickyJamTV

Poruka pesme koju je objavila FIFA jeste "jedan je život, živi ga“. Pesma je izvedena na engleskom i španskom jeziku.

Zvanični video-snimak biće predstavljen 7. juna. Vil Smit je izjavio da mu je čast što je deo ovog projekta.

Pored uspešne glumačke karijere koju je ostvario, Vil Smit je imao uspeha i u muzici osamdesetih i devedesetih godina, prvobitno u saradnji sa di-džejom Džezijem Džefom, a zatim je otpočeo i solo karijeru, piše Gardijan.

Niki Džem je jedan od najvećih latinoameričkih zvezda, a njegov poslednji singl X pregledan je skoro 800 miliona puta na Jutjubu. Njegovi prethodni hitovi imali su više od milijardu pregleda.

Era Istrefi proslavila se pesmom BonBon, koja je bila svetski hit. Rođena je na Kosovu i Metohiji. Na našim prostorima zapažena je kada je u centru Prištine u Hramu Hrisa Spasa snimila kontroverzni spot.

Prva himna "Woeld Cup Willie“ bila je izvedena na prvenstvu 1966. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: