Procurile "neprimerene" fotografije britanskog kraljevskog para

Fotograf Maks Batervort objavio je veliki broj starih fotografija slavnih ličnosti iz svog portfolija, nastalih nakon noćnih žurki u periodu između 2005. i 2008. godine.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

11:40

Procurile
Foto: Gettyimages

Crno-bele fotografije pružaju izvanredan uvid u živote uzornih slavnih ličnosti, poput britanskog princa Vilijama, princa Harija i Kejt Midlton. Uprkos njihovom besprekornom imidžu, pokazalo se da se po nekim pitanjima ne razlikuju mnogo od "običnih smrtnika", piše Dejli mejl. Komentarišući fotografiju dezorijentisane Kejt Midlton, nastalu 2007. godine u Londonu, Batervort je otkrio da je slavna brineta imala poteškoća da se udobno smesti na zadnje sedište taksija, pri čemu se borila sa svojim loknama.

"To je bilo negde između 2 i 3 ujutro. Mislim da je u trenutku fotografisanja govorila vozaču taksija gde da vozi", objasnio je.

Na drugoj fotografiji može se videti kako princ Vilijam jedva drži oči otvorene, dok se pridržava za prednje sedište.

Sve fotografije možete videti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: