Mišel Obama objavila naslovnicu svoje nove knjige /FOTO

Memoari bivše prve dame Amerike Mišel Obama “Becoming“ pojaviće se 13. novembra.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2018.

18:00

Mišel Obama objavila naslovnicu svoje nove knjige /FOTO
Foto: Getty

Mišel je danas objavila naslovnicu svoje knjige na kojoj se nalazi njena fotografija sa snimanja koje je bilo organizovano ranije ove godine u Vašingtonu.

"Dok se spremam da objavim (memoare) 'Becoming' ove jeseni, nadam se da razmišljate o sopstvenoj priči i verujem da će vam pomoći da postanete osoba kakvoj težite“, napisala je bivša prva dama na Tviteru uz fotografiju svoje nove knjige.

Mišel i Barak Obama postigli su prošle godine zajednički dogovor za njihove knjige s izdavačkom kućom Pengvin rendom haus. Procene su da će njih dvoje zaraditi oko 30 miliona dolara.

Knjiga će biti objavljena na 24 jezika, od švedskog do arapskog. Bivša prva dama Amerike do sada je napisala jedino knjigu o baštovanstvu 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: