- Vesti -

Japanska železnica se opet izvinjava, voz drugi put poranio

Japanska železnica javno se izvinila svojim putnicima nakon što je voz krenuo sa stanice 25 sekundi ranije. Ovo je drugi takav slučaj u poslednjih nekoliko meseci, piše Bi-Bi-Si.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

"Nema opravdanja za veliku neprijatnost koju smo priredili našim putnicima", rekao je mašinovođa, koji je u petak greškom pomislio da je voz sa stanice Notogava trebalo da krene u 7:11, umesto u 7:12 sati.

Svoju grešku primetio je tek kada je zatvorio vrata. Iako je mogao opet da ih otvori, odlučio je da ipak krene ranije jer na stanici nije video nikoga.

Japanski vozovi poznati su po svojoj tačnosti, pa se ispostavilo da je bilo putnika koji su se nadali da će uspeti da stignu na voz.

Videvši da su zakasnili, oni su se požalili mašinovođi, koji je zatim svima uputio javno izvinjenje.

Slična situacija dogodila se u novembru prošle godine, kada je voz kompanije Cukuba ekspres na liniji Tokio-Cukuba umesto u 9.44 i 40 sekundi krenuo u 9.44 i 20 sekundi.

Na društvenim mrežama su se odmah pojavili šaljivi komentari:

Vesti

Novi skandal u Holivudu: Žene optužile Frimena za zlostavljanje

Mlada asistentkinja producenta pomislila je da je pronašla posao iz snova u leto 2015. godine kada je počela da radi na komediji "U velikom stilu“ u kojoj su glavne uloge imali Morgan Frimen, Majkl Kejn i Alan Arkin. Međutim, njen posao iz snova pretvorio se u višemesečno uznemiravanje, ispričala je ona za Si-En-En.

Vesti četvrtak 24.05. 18:25 Komentara: 33
strana 1 od 3834 idi na stranu