"Velika je radost imati još jedno unuče"

Britanski princ Čarls je izjavio da je "velika radost" još jednom postati deda, rođenjem trećeg deteta njegovog sina i snahe princa Vilijama i Kejt.

Život

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

16:41

GettyImages

Vojvotkinja od Kembridža juče je rodila dečaka teškog 3,8 kilograma u bolnici Sent Meri u Lndonu. Novi princ je mlađi brat četvorogodišnjem princu Džordžu i princezi Šarlo koja puni tri godine iduće nedelje.

Princ Čarls je u saopštenju napisao da je "velika radost imati još jedno unuče" i da je jedini problem što ne zna kako će sa njima "držati korak".

Nova petočlana porodica provodi dan kod kuće u Kenskingtonskoj palati, a rođenje novog princa obeleženo je zvonjavom zvona u Vestminsterskoj opatiji, i počasnom paljbom u Hajd parku i Londonskom tornju.

Nova beba je šesto praunuče kraljice Elizabete druge i peto u liniji za presto posle Čarlsa, svog oca princa Vilijama i njegovog brata i sestre.

Vilijam i Kejt još nisu objavili kako će se novi član porodice zvati. Kladioničari kažu da je ime Artur favorit u kladionicama, a slede Džejms i Albert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: