Budimo humani, pomozimo Maši!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Mašu Artiko (2008).

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

15:20

Budimo humani, pomozimo Maši!
Foto: budihuman.rs screenshot

Nakon treninga džez baleta, Maša je osetila bol u predelu bubrega. Odmah nakon treninga odvedena je kod lekara i nakon pregleda vraćena je kući. Bolovi su sutradan postali intenzivniji, te je hospitalizivana kako bi bile urađene detaljne analize.

Na žalost, dijagnostikovan je težak tumor bubrega sa metastazama. Tog momenta počela je velika borba ove male devojčice. Maša je 19. aprila primila prvu od planiranih sedam hemoterapija.

Maša je učenica trećeg razreda, odličan je đak. Pored škole bavi se glumom i džez baletom. Nedavno je dobila ulogu u jednoj od naših serija. Učestvovala je na brojnim takmičenja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Osvojila je nekoliko medalja.

U borbi koja nikako ne bi trebalo da očekuje nijedno dete, Maši i njenim roditeljima je neophodna pomoć kako bi nastavila lečenje u inostranstvu.

Pomozimo Maši! Upišimo 484 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Mašinu budućnost! Budimo humani!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: