Kako je Dvejn Džonson odgovorio na poziv maturantkinje /VIDEO

Keti Kelzenberg, maturantkinja iz Minesote, pozvala je poznatog glumca Dvejna Džonsona putem Tvitera da joj bude pratilac na maturskoj večeri. Ubrzo je usledio i odgovor.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

14:15

Kako je Dvejn Džonson odgovorio na poziv maturantkinje /VIDEO
Foto: Getty

Džonson se u video poruci koju je objavio na svom Instagram nalogu zahvalio na pozivu objasnivši da neće biti u mogućnosti da prisustvuje, ali je pronašao način da se iskupi.

"Nažalost, u tom trenutku ću biti na snimanju na Havajima. Želim da znaš koliko sam oduševljen tobom. Izašla si iz svoje sigurne zone i pitala me da idem sa tobom na maturu. Kejti, žene oko mene su veoma stidljive i ne govore ništa, sve dok ne odem. Tvoj sam veliki fan. Impresioniram sam tvojim šarmom i samopouzdanjem što si me uopšte pozvala", rekao je glumac.

Објава коју дели therock (@therock) дана

Nakon ovog snimka usledila je i lična poruka koja je emitovana na razglasu u njenoj školi.

"Neću moći da joj budem pratilac na maturi, ali sam, kao poklon iznenađenja, zakupio lokalni bioskop ovog vikenda, tako da će moći da povede svoje drugare i porodicu da pogledaju specijalnu projekciju filma Rampage. Ja sam srećan čovek jer imam ovako divne fanove kao što je Keti. Ovakvi trenuci će uvek biti najbolji deo mog posla“, napisao je glumac.

Kejti je bila više nego oduševljena, što se može primetiti na snimcima nastalim u njenoj učionici u trenutku emitovanja poruke.

Објава коју дели therock (@therock) дана

Објава коју дели therock (@therock) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: