- Vesti -

Bivša supruga Donalda Trampa: On je briljantan, ima jedan porok

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih", bivseg životnog saputnika i oca njene dece opisuje kao "briljantnog" i "veoma dragog", decom se ponosi, a za sebe kaže da bi "definitivno" bila dobra Prva dama.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Trampova je, inače, do Zagreba došla preko Beograda, direktnim letom Er Srbije, a prema ranijim najavama danas će u Hrvatskoj biti jedna od sudija na takmičenju za "Mis Univerzum".

Ponosna je na svoju decu - Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, Erika i Donalda, mlađeg. Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije - zaista znaju vrednost novca, rekla je.

Govorići o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je "vrlo drag", ali da u poslu toga nema.

"Ja sam vrlo ljubazna i nežna, ali ako upravljate kazinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi da napravi ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno", rekla je ona za HRT.

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala kazala je: "Ne baš. Podržava način na koji želi da reši problem zdravstvene zaštite, podržava njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u celom svetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dete, automatski postaje američka državljanka", rekla je Ivana Tramp.

Definitivno bi, kaže, bila dobra Prva dama jer zna da pročita ugovor, zna da pregovara, zna da održi govor pred novinarima…

Foto: Getty
Foto: Getty

Trampova je za Večernji list rekla da, kada bi jednom rečju morala da opiše bivšeg supruga, bila bi to "briljantan", a njegov jedini porok je, ističe, "džank fud".

Sa Donaldom, starijim, se, kaže, čuje jednom mesečno. Ona je podsetila da je rođena u Češkoj u komunizmu i ne veruje previše političarima.

"Pitali su me da budem američki ambasador u Češkoj i odbila sam, jer volim svoju slobodu, volim da idem gde poželim i kada poželim", iskrena je Ivana.

Upitana šta je poruka njene knjige, Ivana Tramp kaže da je dana najvažnije da roditelj nauči dete nekim vrednostima.

"Svoju sam decu učila da ne varaju, ne kradu i ne lažu, da ne konzumiraju alkohol, droge, da ne puše. Odlučila sam da napiše knjigu jer su moja deca ispala fantastična. Sami zarađuju novac, znaju njegovu vrednost. Kada su bili manji ja bih u Evropu letela prvom klasom, a oni ekonomskom, što i danas nekad rade", ispričala je.

Ispričala je i koliko je Donald Tramp bio angažovan u vaspitanju dece.

"On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će da idu i kojim aktivnostima će se baviti", rekla je.

Tvrdi da decu i karijeru nije lako uskladiti. Događalo se, kaže, da je nekada helikopterom letela u Atlantik siti, gde je vodila tri kazina i hotel, vratila bi se potom kući da stavi decu u krevet, a onda se spremila i otišla na neki događaj.

"Ponekad je bilo haotično, ali ne osećam se krivom. Što bih inače radila, išla u šoping? Morate dobro isplanirati dan, ali kad su u školi ili na aktivnostima imate vremena za posao", ispričala je Ivana Tramp.

Vesti

Neverovatna priča o porodici iz BiH:Preko noći planetarno poznati

Samo zbog toga što mu je žena mlađa 38 godina bilo bi dovoljno da krenemo u potragu za njim. A kamoli zbog toga što je trećeg sina dobio u 80. godini! Da li Ostoja, iz Razboja kod Srpca u Bosni i Hercegovini, koji je preko noći postao planetarno poznat, sada planira i ćerkicu - saznaćete u narednim minuta kada upoznate ovu neobičnu porodicu... Pogledajte prilog iz “Exploziv“.

Vesti ponedeljak 28.05. 11:02 Komentara: 0

Neočekivani obrt: Ko je izdao porodicu Frank?

Gerard Kremer, sin bivšeg člana Holandskog otpora koji je stanovao u susedstvu Ane Frank, nedavno je u Holandiji objavio knjigu koja baca novo svetlo na smrt Ane Frank i njene porodice. U njoj se tvrdi da je Frankove izdala Jevrejka koja je sarađivala s nacistima tokom Drugog svetskog rata.

Vesti ponedeljak 28.05. 08:10 Komentara: 8
strana 1 od 3838 idi na stranu