- Vesti -

"Zbog lekova protiv bolova sam postao homoseksualac"

Čovek koji je tvrdio da je zbog lekova protiv bolova postao homoseksualac sada kaže da ne želi da prestane da ih pije jer se “boji da će ponovo postati strejt“.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot/itv
foto: screenshot/itv

Nakon nesreće koju je doživeo pri kartingu dvadesettrogodišnji Skot Purdi počeo je da pije pregabalin, lek protiv bolova.

Kako kaže, zbog tog leka je izgubio interesovanje za žene, raskinuo sa svojom devojkom i počeo da traži vezu sa muškarcem.

“Sve što sam želeo jeste pažnja muškaraca, pa mi je to bilo dosta čudno i prestao sam da ga pijem. Čim se to dogodilo ponovo sam osetio seksualnu privlačnost prema svojoj devojci. Međutim, bol je ponovo počeo i ja sam krenuo ponovo da konzumiram pregabalin.“

Sada je, kaže, ponovo homoseksualac, a nije ni on siguran da li su za to krive tablete, ali svakako zna da se otkako ih konzumira oseća mnogo srećnije. Sa porodicom i prijateljima više nije u kontaktu jer oni smatraju da je čitava ova priča bizarna, ispričao je u britanskom jutarnjem programu.

“Ono što je lek uradio jeste da mu je dozvolio da izrazi nešto što je već odavno imao u sebi. To je moje profesionalno mišljenje. Dozvolio mu je da bude iskren prema sebi. A homoseksualizam je verovatno uvek bio u njemu. Sada se konačno osetio slobodnim da to i postane“, zaključio je dr Randž Sing.

Vesti

Neverovatna priča o porodici iz BiH:Preko noći planetarno poznati

Samo zbog toga što mu je žena mlađa 38 godina bilo bi dovoljno da krenemo u potragu za njim. A kamoli zbog toga što je trećeg sina dobio u 80. godini! Da li Ostoja, iz Razboja kod Srpca u Bosni i Hercegovini, koji je preko noći postao planetarno poznat, sada planira i ćerkicu - saznaćete u narednim minuta kada upoznate ovu neobičnu porodicu... Pogledajte prilog iz “Exploziv“.

Vesti ponedeljak 28.05. 11:02 Komentara: 0

Neočekivani obrt: Ko je izdao porodicu Frank?

Gerard Kremer, sin bivšeg člana Holandskog otpora koji je stanovao u susedstvu Ane Frank, nedavno je u Holandiji objavio knjigu koja baca novo svetlo na smrt Ane Frank i njene porodice. U njoj se tvrdi da je Frankove izdala Jevrejka koja je sarađivala s nacistima tokom Drugog svetskog rata.

Vesti ponedeljak 28.05. 08:10 Komentara: 8
strana 1 od 3838 idi na stranu