Novi pekarski proizvod podigao prašinu: "Ovo je krajnje ludilo"

Ugalj je već neko vreme popularno sredstvo za čišćenje kože, detoksikaciju lica i izbeljivanje zuba. Ipak, najnoviji proizvod sa dodatkom uglja nedavno je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

18:55

Novi pekarski proizvod podigao prašinu:
Foto: YouTube screenshot / ilustracija

Veganski kroasan sa aktivnim ugljem izazvao je oprečna mišljenja. Dok neki smatraju da je reč o sjajnoj kulinarskoj ideji, drugi ovu namirnicu nazivaju "čistim ludilom".

Oni koji su probali ovaj neobičan kroasan kažu da je ukusniji nego što izgleda, ali to nije bilo dovoljno da odagna sumnju korisnika društvenih mreža.

Na sajtu proizvođača Koko di Mama navodi se da je kroasan napravljen od sojinog i ražanog brašna, suncokretovog margarina, aktivnog uglja, šećera i limuna.

"Ugalj pomaže u uklanjanju svih otrova i toksina iz organizma, uključujući alkohol", navodi se na sajtu.

A post shared by MojitaChica (@mojitachica) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: