Glumac potrošio bogatstvo na najuvrnutije stvari

Bogatstvo holivudske zvezde Nikolasa Kejđža svojevremeno je bilo procenjeno na 150 miliona dolara, a danas je šestostruko manje jer je nemilice kupovao kuće, imanja, automobile i "uvrnute" i prilično skupe stvari kao što je kolekcija umanjenih pigmejskih glava.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

18:15

Glumac potrošio bogatstvo na najuvrnutije stvari
Foto: Getty

Mnogo novca je potrošio kupujući nekretnine širom sveta, piše Dejli mejl.

Slavni glumac je u jednom trenutku posedovao 15 kuća, između ostalog dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje vredno 25 miliona dolara u Kaliforniji.

Kupio je ostrvo na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu.

Za svoje nekretnine trenutno duguje 6,3 miliona dolara poreza.

Budući da je strastveni kolekcionar automobila, svojevremeno je imao čak devet rols-rojseva i lamborgini vredan 450.000 dolara.

Ono što je teško objašnjivo jeste potreba da kupi neke od "uvrnutih" stvari.

Glumac poseduje lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276.000 dolara, grobnicu u obliku piramide visoku oko tri metra u kojoj želi da bude sahranjen, i hobotnicu vrednu 150.000 dolara koja mu navodno pomaže u glumi.

Takođe poseduje zavidnu kolekciju stripova vrednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermenu koji je platio 150.000 dolara.

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Semjuela Levina, kojeg je i tužio zbog rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levin je jednom prilikom izjavio da Kejdž "nekontrolisano troši" i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: