- Vesti -

Testirajte osnovno znanje: Neke odgovore nisu znali ni profesori

Juče je u Srbiji počelo PISA testiranje i trajaće do početka juna. Često se priča o ovom testu jer on ne pokazuje samo kakvo nam je znanje već celo obrazovanje i da li znanje iz osnovne škole znamo sutra i da primenimo. Ekipa EXploziva sprovela je jedan eksperiment i nije proveravala samo petnaestogodišnjake. U narednih nekoliko minuta biće testirani nastavnici, psiholozi, čistači, ali i slučajni prolaznici... Šta mislite kakvo je znanje naše nacije?

Izvor: B92
Podeli

Vesti

Gde Srbi putuju za 1. maj? /VIDEO

O aranžmanima za Novu godinu i za letovanje razmišlja se mesecima unapred, a nekada se isto tako razmišljalo i za 1. maj. Ako se može verovati turističkim agencijama, to vreme se vratilo, a produženi vikend koristi se ne samo za roštiljanje, već i za posetu atraktivnim turističkim destinacijma.

Vesti ponedeljak 30.04. 19:25 Komentara: 8

Hladno pivo kod Zorana Kesića / VIDEO

Ukoliko ste u subotu propustili 135. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na O2 televiziji, propustili ste i gostovanje legendarnog zagrebačkog benda Hladno pivo i njegovog frontmena Mileta Kekina. Taj propust sada možete da ispravite na sajtu b92.net.

Vesti ponedeljak 30.04. 16:00 Komentara: 0
strana 1 od 170 idi na stranu