- Vesti -

Testirajte osnovno znanje: Neke odgovore nisu znali ni profesori

Juče je u Srbiji počelo PISA testiranje i trajaće do početka juna. Često se priča o ovom testu jer on ne pokazuje samo kakvo nam je znanje već celo obrazovanje i da li znanje iz osnovne škole znamo sutra i da primenimo. Ekipa EXploziva sprovela je jedan eksperiment i nije proveravala samo petnaestogodišnjake. U narednih nekoliko minuta biće testirani nastavnici, psiholozi, čistači, ali i slučajni prolaznici... Šta mislite kakvo je znanje naše nacije?

Izvor: B92
Podeli

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 1

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 26
strana 1 od 3790 idi na stranu