- Vesti -

Pravi sudar dogodio se uživo u programu / VIDEO

U živom televizijskom programu sve je moguće, a najnoviji dokaz toga je jučerašnje uključenje reportreke britanskog javnog servisa u program.

Izvor: B92, Indy100
Podeli
Printscreen / Twitter/RobertCoxwell
Printscreen / Twitter/RobertCoxwell

Reporterka Bi-B-Sija je izveštavala ispred suda u Vimbldonu, gde je televizijski prezentzer Ant Mekpartlin na suđenju priznao krivicu za vožnju u pijanom stanju.

Buduću da Mekpartlina prati "selebriti" status u Velikoj Britaniji, suđenje je izazvalo velku pažnju medija ispred suda.

I dok je reporterka Robert Koksvel izveštavala sa lica mesta objašnjavajući situaciju na suđenju, sudar tri automobila dogodio se samo nekoliko metara iza nje.

Na svu sreću sudar nije ima većih posledica ni po vozače i po ljude u neposrednoj blizini.

Vesti

Gde Srbi putuju za 1. maj? /VIDEO

O aranžmanima za Novu godinu i za letovanje razmišlja se mesecima unapred, a nekada se isto tako razmišljalo i za 1. maj. Ako se može verovati turističkim agencijama, to vreme se vratilo, a produženi vikend koristi se ne samo za roštiljanje, već i za posetu atraktivnim turističkim destinacijma.

Vesti ponedeljak 30.04. 19:25 Komentara: 8

Hladno pivo kod Zorana Kesića / VIDEO

Ukoliko ste u subotu propustili 135. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na O2 televiziji, propustili ste i gostovanje legendarnog zagrebačkog benda Hladno pivo i njegovog frontmena Mileta Kekina. Taj propust sada možete da ispravite na sajtu b92.net.

Vesti ponedeljak 30.04. 16:00 Komentara: 0
strana 1 od 170 idi na stranu