- Vesti -

Evo zašto su se svi u subotu uveče smejali / VIDEO

Ako ste propustili da pogledate 133. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", opraštamo vam zato što to možete uraditi i na sajtu B92.net.

Izvor: B92
Podeli

Sve emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete pogledati OVDE.

Vesti

Francuski futurista dolazi na Play media day 03

Jean - Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean - Christophe Bonis je francuski futurista i večni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom sveta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Vesti četvrtak 26.04. 12:42 Komentara: 0

Šta se sprema u Viminacijumu? /FOTO

Uporedo sa nedavnim otkrićem carskog mauzoleja i njegovim daljim istraživanjem, u Vimanicujumu se uveliko pripremaju za Limes kongres koji će od 1. do 10. septembra okupiti 480 arheologa iz 65 zemalja koji će predstaviti rezultate svog istraživanja u vezi sa rimskom vojskom, njenim ustrojstvom, strategijom.

Vesti četvrtak 26.04. 11:11 Komentara: 4

Kako je najbogatija žena na svetu smrt dočekala u siromaštvu?

Barbara Haton bila je naslednica kompanije Woolworth i žena koja je obeležila jednu epohu svojim načinom života. Bila je jedna od najbogatijih žena na svetu, a njeno nasledstvo iznosilo je oko milijardu evra u današnjoj vrednosti. Stalno se nalazila na naslovnim stranama novina, a novinari su pratili svaki njen korak. “Jadna mala bogatašica“ živela je neverovatan život, od neverovatnog bogatstva do potpunog siromaštva.

Vesti četvrtak 26.04. 09:45 Komentara: 20
strana 1 od 3792 idi na stranu