- Vesti -

Zvezda "Gospodara prstenova" planira sopstvenu sahranu

Zezda "Gospodara prstenova“ Ijan Mekelen priznao je da već planira sopstvenu sahranu, jer o tome razmišlja svakodnevno.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Engleski glumac otvoreno je govorio o smrti i planovima za svoju sahranu "koja će izgledati toliko dobro" da bi čak i on želeo da prisustvuje, piše britanskI Metro.

Mekelen ističe da bi voleo da to bude besplatna "proslava" u pozorištu za sve.

"Voleo bih da sahrana bude u slavljeničkom tonu, u pozorištu. Da ulaz bude slobodan i da prisustvuje mnogo lepih ljudi. Pomislio sam: 'Pa i ja bih voleo da prisustvujem toj sahrani'. Zbog toga se nadam da ću moći da organizujem probu pre nego što odem“, rekao je.

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 2

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 28
strana 1 od 3791 idi na stranu