- Vesti -

Tragač u Poteri "napustio" studio, pogrešno odgovorio na pitanje

Tragač u britanskoj verziji emisije Potera, britanski učesnik kvizova i komičar Pol Sina, "napustio" je u šali svoje mesto usred emisije nakon što je pogrešno odgovorio na jedno pitanje.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

"Nagrada Golden spajks dodeljuje se najboljem amaterskom igraču kojeg sporta u SAD?", glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Bredli Volš.

Ponuđeni odgovori bili su košarka, hokej na ledu i bejzbol, a tačan odgovor je bejzbol.

Takmičar Din pogrešno je odgovorio 'hokej na ledu', ali se ispostavilo da je pogrešno odgovorio i tragač, koji je odabrao košarku, zbog čega je nastao smeh u studiju.

Tragač je na to rekao: "Gotov sam", ustao sa svog mesta i "krenuo" napolje iz studija.

Voditelju je cela situacija bila veoma smešna, pa je Polu doviknuo da se vrati. Tragač je to, naravno, i učinio, pa su nastavili dalje s emisijom.

Pogledajte snimak:

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 1

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 26
strana 1 od 3790 idi na stranu