- Vesti -

Tragač u Poteri "napustio" studio, pogrešno odgovorio na pitanje

Tragač u britanskoj verziji emisije Potera, britanski učesnik kvizova i komičar Pol Sina, "napustio" je u šali svoje mesto usred emisije nakon što je pogrešno odgovorio na jedno pitanje.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

"Nagrada Golden spajks dodeljuje se najboljem amaterskom igraču kojeg sporta u SAD?", glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Bredli Volš.

Ponuđeni odgovori bili su košarka, hokej na ledu i bejzbol, a tačan odgovor je bejzbol.

Takmičar Din pogrešno je odgovorio 'hokej na ledu', ali se ispostavilo da je pogrešno odgovorio i tragač, koji je odabrao košarku, zbog čega je nastao smeh u studiju.

Tragač je na to rekao: "Gotov sam", ustao sa svog mesta i "krenuo" napolje iz studija.

Voditelju je cela situacija bila veoma smešna, pa je Polu doviknuo da se vrati. Tragač je to, naravno, i učinio, pa su nastavili dalje s emisijom.

Pogledajte snimak:

Vesti

Gde Srbi putuju za 1. maj? /VIDEO

O aranžmanima za Novu godinu i za letovanje razmišlja se mesecima unapred, a nekada se isto tako razmišljalo i za 1. maj. Ako se može verovati turističkim agencijama, to vreme se vratilo, a produženi vikend koristi se ne samo za roštiljanje, već i za posetu atraktivnim turističkim destinacijma.

Vesti ponedeljak 30.04. 19:25 Komentara: 8

Hladno pivo kod Zorana Kesića / VIDEO

Ukoliko ste u subotu propustili 135. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na O2 televiziji, propustili ste i gostovanje legendarnog zagrebačkog benda Hladno pivo i njegovog frontmena Mileta Kekina. Taj propust sada možete da ispravite na sajtu b92.net.

Vesti ponedeljak 30.04. 16:00 Komentara: 0
strana 1 od 170 idi na stranu