- Vesti -

"Pušila sam marihuanu i baš me briga da li će me osuđivati"

U novoj crnoj komediji "Gringo“ Šarliz Teron tumači ulogu Elene, grube i upečatljive žene koja neprestano vređa druge.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

U intervjuu za američke medije povodom premijere novog filma „Gringo“ Teronova je izjavila da joj je bilo jako neprijatno i zbog glumačke ekipe.

“Ono što junakinji koju ja glumim izlazi iz usta nikada ne bih mogla da zamislim da izađe iz mojih. Uhvatila sam sebe da neprestano tražim izvinjenje od drugih tokom čitavog dana“, rekla je Šarliz.

Šarliz je takođe istakla da je srećna što se 90 odsto njenog rada tiče nje same.

“U poziciji sam da tražim sa kojim umetnicima želim da sarađujem. Veoma sam zahvalna na tome.“

Pošto je jedna od tema filma i marihuana, Šarliz je u televizijskom intervjuu priznala da ju je ranije redovno konzumirala.

“Ja sam posebna. Mnogo, mnogo godina sam pušila marihuanu umereno. To govorim otvoreno jer me stvarno ne zanima da li će me osuđivati. Voljna sam da je probam ponovo, zato što mogu da kontrolišem. I zaista želim ponovo da je probam jer patim od nesanice. Bolje to nego da uzmem lekove za spavanje. Zapravo, čim dobijem priliku probaću ponovo i to sa mojom mamom. Ni ona ne spava kako treba“, rekla je u jednom televizijskom intervjuu.

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 2

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 28
strana 1 od 3791 idi na stranu