Da li je premijeru ispao kokain? / VIDEO

Misteriozna bela papirna kesica koja je ispala novom premijeru Peteru Pelegriniju na konferenciji za novinare navela je mnoge Slovake u četvrtak da nagađaju da li je on u džepu nosio paketić kokaina.

Život

Izvor: Beta

Subota, 24.03.2018.

09:39

Da li je premijeru ispao kokain? / VIDEO
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Društvenim mrežama se proširio insert snimka jedne konferencije za novinare održane ove sedmice na kojoj Pelegrini vadi telefon, a iz džepa mu ispada tajanstveni beli paketić, što primećuje potpredsednik parlamenta Bela Bugar pored njega, a i sam premijer koji ga vraća bez reči u džep.

Slovaci su na Tviteru i Fejsbuku, a za njima i novinari pošto je premijer bio nedostupan na samitu u Briselu, analizirali belu kesicu sa nepoznatom materijom i uglavnom podozrevali da je u njoj kokain ili neka druga droga. Premijer je, međutim, odmah u avionu na povratku sa samita u Briselu snimio video poruku u kojoj je Slovacima zabrinutim da li su umesto Roberta Fica na čelu vlade sada dobili "narkomana" pokazao nekoliko takvih sumnjivih belih kesica.

"Ovo je zaista čačkalica koju ćete dobiti u bilo kojem restoranu. Moram da vam priznam da ja u životu još nisam video nijedno pisamce sa kokainom. Da li ste ga videli vi", poručio je Pelegrini Slovacima. Buri oko paketića Pelegrini se vratio i u petak, u parlamentu, kada je tražio poverenje za svoju novu vladu, a obratio se i novinarima na balkonu uz obećanje da će biti otvoren za medije i sva novinarska pitanja, poštovati njihov istraživački rad a na kraju dodao, čak i kada su novinarima potrebna dva dana da istraže da njihov premijer u džepu nosi paketić čačkalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: