- Vesti -

"Radio je najodvratnije stvari, ali se nikad nisam uvredila"

Biografija glumca Robina Vilijamsa koja bi trebalo da bude objavljena u maju ove godine privukla je pažnju javnosti nakon izjava njegove koleginice Pam Daber s kojom je glumio u sitkomu "Mork i Mendi“.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

U knjizi se šezdesetšestogodišnja glumica prisetila njegovog lošeg ponašanja na setu.

"Radio mi je najodvratnije stvari, ali se nisam uvredila. Pokazivao mi je genitalije, pljeskao, stezao... Mislim da je to radio mnogima, ali je bilo jako zabavno“, priča glumica.

Bez obzira na to, ona objašnjava da je Vilijams bio "čarobna“ osoba, zbog čega mu nije zamerala na ponašanju dodajući da je čak uživala u tome.

"Nekako je imao tu magiju. Kad to staviš na papir, zaprepastiš se. Ipak, imao je to nešto, te sjajne oči. Gledao bi te kao štene, a onda bi me odjednom zgrabio za grudi i pobegao. S tim si mogao da se izboriš. To su bile sedamdesete, između ostalog.“

Da je to radio bez razloga potvrdio je i producent Hauard Storm, piše Business Insider.

"I usred scene je znao da zgrabi Pam za grudi ili zadnjicu. Radili bismo scenu opet. Rekao bih mu: 'Robine, toga nema u scenariju'. On bi samo odgovorio: 'O, u redu'.“

Još jedan producent Geri Maršal rekao je da se dešavalo da se Vilijams skine potpuno go.

"Skinuo bi svu odeću i stao pred njom dok je ona pokušavala da glumi. Njegov životni cilj je bio da je postidi“, navodi Maršal.

"U njegovoj glavi nije bilo ničega lascivnog. To je bio on i mislio je da je to zabavno“, dodao je Storm.

Vesti

Uskoro će biti naplaćivan ulazak u crkvu? / VIDEO

Nedavno je saopšteno da će uskoro turistima biti naplaćivan ulazak u Sabornu crkvu u Sremskim Karlovcima. Da li će baš svi turisti morati da plate, i zbog čega je odlučeno da bude uvedena takozvana objedinjena naplata za posete objektima Eparhije sremske i Karlovačkoj gimnaziji?

Vesti subota 31.03. 18:45 Komentara: 26
strana 1 od 173 idi na stranu