Vozač je primetio bebu nasred prometnog auto-puta... / VIDEO

Gotovo potpuno neverovatan video-snimak nastao je pre nekoliko dana na jednom auto-putu u vijetnamskoj provinciji Kvang Ninj.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

08:15

Vozač je primetio bebu nasred prometnog auto-puta... / VIDEO
Prinscreen YouTube/Daily Mail

Preko kolovoznih traka veoma prometne saobraćajnice puzala je beba, što je zabeležila kamera iz kabine automobila.

Dete je zahvaljujući prisebnosti vozača prošlo bez povreda, ali je čak i mali trenutak nepažnje mogao biti sasvim dovoljan da se ova neobična situacija pretvori u pravu tragediju.

Dok se automobil približavao kamionu, koji je vozio ispred njega desnom trakom, vozač je na putu video bebu kako puzi. Srećom, prvi ju je na vreme uočio vozač teretnog vozila. Kada je dete prepuzalo obe kolovozne trake, sa leve strane puta došla je žena koja je preskočila ogradu između traka i uzela bebu u ruke, navodi Dejli mejl.

Nije poznato kako se dete stvorilo na putu, ali se pretpostavlja da je ispuzalo iz kuće koja se nalazi odmah uz prometnu saobraćajnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: