Pogledaj prvu seriju stvorenu za tvoj mobilni telefon – SEEN

Da li se ikada zapitaš šta se dešava u tuđem telefonu? Kako zapravo to izgleda uživo? Koje su teme koje tište tinejdžere, koji su to događaji koji ih interesuju, koju muziku slušaju, šta je cool, a šta ne?

Život

Izvor: PR èlanak

Utorak, 20.03.2018.

12:45

Pogledaj prvu seriju stvorenu za tvoj mobilni telefon – SEEN
Foto: Promo

Sve to i još mnogo više stiže konačno kao svetski trend i kod nas u prvoj seriji koja je stvorena za tvoj telefon, koju je kreirala Coca-Cola, a možete je pratiti samo ukoliko imate otvoren nalog na WOAH aplikaciji.

Serijal SEEN počinje da se emituje 21. februara i vodi te na putovanje sa četiri prijatelja, koji međusobno komuniciraju preko četiri četa, jedni sa drugima, a ti ćeš moći da oceniš koliko su zapravo slični tebi, jer ćeš imati priliku da zaviriš na ekrane njihovih telefona sa kojih ćeš pratiti svaku sitnicu koja se dešava u njihovim životima.

Otkrijte šta je to što vrlo često muči nove generacije, zbog čega se nekad dočeka jutro, bez trenutka sna. Da, to je čuveni "seen" koji postoji u svakom četu. Svi mi želimo da nam bude odgovoreno prilikom dopisivanja, posebno kada hoćemo da iskažemo ljubav dragoj osobi, drugu, drugarici ili simpatiji. Kada nam ostane samo to "seen" saznajte koje sve emocije budi u svima nama.

Potpuno nov način emitovanja serije koja preslikava ekran nečijeg telefona prateći jednu potpuno realnu priču, po prvi put stiže kod nas i to samo na WOAH aplikaciji. Epizode će se emitovati jednom nedeljno, pa tako narednih osam nedelja.
Foto: Promo
Jedinsvteni način prikazivanja donosi ti pravi užitak tinejdžerske drame koja se razvija u običnoj svakodnevnici, ali ne želimo više da vam "spojlujemo", ostatak otkrijte sami.

WOAH aplikacija ti je do sada na jednom mestu okupila sve najpopularnije sadržaje koji su kreirani upravo prema trendovima tinejdžera. Kroz nju možete pronaći mnoštvo kvalitetne muzike, video klipova i drugog zabavnog sadržaja koji korisnici mogu personalizovati po sopstvenom izboru, a nudi ti se mogućnost da budeš u toku i kad si offline.

Aplikacija je potpuno besplatna i dostupna na Play Store.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: