Sam Isus je podržao njenu kandidaturu za predsednika SAD / VIDEO

Pismo poslato od Isusa Hrista moglo bi da bude prava potvrda želje poznate američke televizijske voditeljke Opre Vinfri da se kandiduje za predsednicu Sjedinjenih Država.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.03.2018.

20:42

Sam Isus je podržao njenu kandidaturu za predsednika SAD / VIDEO
GettyImages

"Mnogo je njih koji misle da sam potpuno luda i koji me ignorišu", kaže 83-ogodišnja starica iz američke države Mejn koja je svoje kršetno ime promenila u Isus Hrist, koja je Vinfrijevoj poslala pismo.

Ona je, kako kaže, pisma podrške počela da piše još pre 50 godina, kako bi širila poruke vere, mira i onoga što je važno u životu.

Pismo Opri Vinfri napisala je zato što je voli, ali nije imala pojma da će ono privući toliko pažnje.

A post shared by Gayle King (@gayleking) on

"Ako želi da se kandidujem za predsenika, zar mi ne bi bog to sam rekao?", upitala je poznata voditeljka u emisliji "60 minuta" televizje Si-Bi-Es.

Staica Isus Hrist kaže da nije znala za spekulacije o mogućoj kandidaturi Opre Vinfri, ali da "ako se kandiduje, sigurno će glasati za nju!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: