- Vesti -

"Nikada nisam pozvana za drugu ulogu, zbog Harvijevog olajavanja"

Glumica Deril Hana vratila se na crveni tepih svojim rediteljskim prvencem i poručila da žene imaju malo izgleda da se nađu na istaknutim pozicijama u filmskoj industriji.

Izvor: B92, Hina
Podeli
GettyImages
GettyImages

Hana (57), koja je ostvarila zapažene uloge u filmovima "Splash" i "Kill Bill", pozdravila je napore da se odgovori na optužbe za seksualno zlostavljanje u Holivudu i poveća uticaj žena u filmskoj industriji.

"Dobro je što ljudi počinju barem da priznaju da postoji problem i da ga treba rešiti", rekla je ona.

Hana je krajem prošle godine, zajedno sa još nekoliko glumica, u magazinu Njujorker progovorila o napadima i zlostavljanju filmskog producenta Harvija Vajnstina.

"Nakon filma 'Kill Bill' nikada nisam pozvana za drugu ulogu. To je bila velika uloga i nakon toga ništa. Delimično je imalo veze i sa Harvijevim olajavanjem", rekla je Hana.

U njenom rediteljskom prvencu, niskobudžetnom filmu "Paradoks", nastupaju muzičke zvezde Nil Jang i Vili Nelson. Premijera filma održana je u četvrtak u Ostinu, u Teksasu.

Vesti

Francuski futurista dolazi na Play media day 03

Jean - Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean - Christophe Bonis je francuski futurista i večni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom sveta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Vesti četvrtak 26.04. 12:42 Komentara: 0
strana 1 od 3793 idi na stranu