Samo što je "ustao iz mrtvih", a već je u vrhunskoj formi / VIDEO

Pošto je nedavno fanove obavestio da je "odličan osećaj vratiti se iz mrtvih", Roki Balboa je ovoga puta pokazao da je i dalje u vrhunskoj formi, i pored toga što će za par meseci napuniti 72 godine.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

09:18

Samo što je

Slavni glumac Silvester Stalone je na svom zvaničnom Instagram profilu postavio snimak na kome se vidi kako radi zgibove, koji je prokomentarisao sa:

"Još jedna lagana vežbica! Stari ste onoliko koliko se vi i vaši zglobovi osećate!"

Njegova vežba, međutim, nisu bili sasvim "obični zgibovi", pošto je popularni Roki i Rambo između nogu držao teg od 100 funti (45 kilograma), učvršćen oko pojasa.
Osim što mu je ova egzibicija poslužila da pokaže da je u odličnoj formi, ona na neki način predstvlja i najavu Staloneovog novog filma "Creed 2", u kome Rokijevom učeniku Adonisu Kridu na crtu izlazi sin njegovog starog suparnika Ivana Draga, koga ponovo tumači Dolf Lundgren, Viktor Drago.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: