"Hajde da se okupimo!": Guinness vas poziva na Dan Svetog Patrika

U duhu prazničnih proslava u 2018. godini, Guinness poziva ljude širom sveta da se okupe na Dan Svetog Patrika.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.03.2018.

13:40

Foto: Thinkstock

Kultni crni i beli statut i najveća asocijacija na Dan Svetog Patrika, Guinness, oslikava istinski duh ovog praznika i još jednom poziva ljude širom sveta da se okupe i nazdrave zajedno, uz simbolične Guinness poklone.

Više od sedamdeset miliona ljudi širom sveta okuplja se na proslavi Dana Svetog Patrika, 17. marta, nacionalnog praznika koji se slavi u više zemalja nego bilo koji drugi. Jednostavnim činom okupljanja sa prijateljima i dizanjem čaše u čast zajedničkih vrednosti kao što su slavlje, ponos i prijateljstvo, Guinness će i ove godine obeležiti svoj najveći praznik na čak šest kontinenata. Ove subote, Carlsberg Srbija, zvanični distributer Guinnessa za domaće tržište, za sve prave ljubitelje Guinness piva spremila je interesantne aktivnosti u brojnim barovima širom zemlje. Pridružite se najvećem svetskom prazniku i doživite pravi irski duh uz Guinness pivo bogate i kremaste teksture sa jedinstvenom i prepoznatljivom rubin-crvenom bojom, čije „savršeno sipanje“ traje tačno 119.5 sekundi.

Aktivacije sa poklonima za sve ljubitelje Guinness piva povodom Dana Svetog Patrika održaće se u subotu 17. marta 2018. godine u večernjim časovima, u sledećim barovima: THE SHAMROCK PUB (Vranje), IRISH PUB DUBLIN (Sokobanja), PUB CRAZY HORSE (Niš), REPUBLIKA PUB, IRISH PUB THREE CARROTS, TRAMVAJ, ELEVEN CAFFE OGRANAK GREEN ZONE, REALIST DUE, THE DRUNKEN DUCKS SUR, SPORT PUB BELGRADE, CIRKUS PUB, T-PUB i ZNAČI PUB (Beograd), BEER-TI-JA i PUNK ROCK CAFE (Smederevska Palanka), KABINET 23 (Lazarevac), THIS IS LIVERPOOL PUB (Subotica), LAJON PAB SUR i ZLATNA KRIGLA (Zrenjanin), IRISH PUB, LONDON, GUSAN PIVNICA i SHAMROCK NOĆNI BAR (Novi Sad) i OLD CELLAR PUB (Bačka Palanka).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: