- Vesti -

Glumac otkriva: Silovali su mi majku i dalje spavam sa pištoljem

Nakon što je sudskom odlukom završio na desetodnevnom odvikavanju, problematični glumac Šaja Lebuf odlučio je da progovori o izvorima svojih problema.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot/youtube
foto: screenshot/youtube

U prvom intervjuu za magazin „Eskvajer“ govorio je zašto i dan danas spava sa pištoljem pod jastukom. Naime, dok je bio dete nepoznati muškarac silovao je njegovu majku u stanu u Tujungi. Šaja je tada bio u krevetu i sve slušao. Policija nikada nije uhapsila napadača.

“Zaledio sam se od straha. Kada sam prošle godine bio na odvikavanju rekli su mi da imam PTSP“, ispričao je.

“Prvi put kada sam zaista bio uhapšen sve je poteklo od toga. Neki tip se zabio u auto moje majke na parkingu, a moje misli su išle ka tome da moram osvetiti svoju majku. Krenuo sam ka tom tipu sa nožem, ali ga nisam upotrebio. Uvek sam se bojao da neko dolazi. Ceo svoj život“

Šaja je prošle godine uhapšen nakon što je vređao policajce na rasističkoj osnovi.

“To što se tada dogodilo bilo je užasno. Misli o nadmoći belaca, očaj, katastrofa. Bio sam u zabludi. Pokušao sam sa sebe da skinem krivicu za hapšenje, sje*ao sam sve“, ispričao je i zamolio Holivud da mu oprosti – “Iskoristio sam sve svoje šanse niko ne želi da mi da ulogu“

Vesti

Ajnštajn se sestri žalio da "nije ništa postigao u životu"

Između Alberta i Marije Ajnštajn bile su dve godine razlike. Tokom detinjstva su bili najbolji prijatelji, pošto jer je Albert, kasnije poznati naučnik, bio veoma sramežljiv. Ostali su bliski celoga života, a samo se Mariji, kažu upućeni, Ajnštajn, najčešće pismima, otvarao i poveravao joj tajne.

Vesti subota 17.03. 08:15 Komentara: 15
strana 1 od 3736 idi na stranu