- Vesti -

"Nisam ni slutila da će nam uzeti dete, molila je da je ne damo"

Veselinka i Aleksandar Ristić imaju zdravu petogodišnju ćerku, ali je njena soba mesecima prazna. Devojčica živi u domu. Ovo je priča o roditeljskim greškama, kajanju, bolesti i izlečenju.

Izvor: B92, prva
Podeli

"Godine 2016. počinio sam nasilje u porodice, zbog čega me je supruga prijavila. Posle mesec dana je stigao poziv iz Centra za socijalni rad“, priča Aleksandar.

Veselinka je imala problem sa alkoholom. Aleksandar svoj bes nije mogao da kontroliše. Kada su socijalni radnici došli u njihov dom, atmosfera je bila daleko od porodične idile.

"Kuća je stvarno tada bila u neredu. Ja smatram da sam izmanipulisan od strane Centra. Rekli su mi da dete dovedem na razgovor, nisam znao da će dete uzeti. Ja sam potpisao saglasnost da se dete udalji iz biološke porodice“, priča otac.

"Nisam ni slutila da će da nam uzmu dete. Dete me je celo jutro molilo da je ne vodim nigde, da neće da ide od nas“, nastavlja priču Veselinka, koja tvrdi da su izmanipulisani.

Prvobitno je dete trebalo da bude izmešteno iz porodice na šest meseci, dok su roditelji morali da idu na terapije. Međutim, stvari su se promenile. Šta se dalje dešavalo pogledajte u prilogu emisije Eksploziv.

Vesti

Uskoro će biti naplaćivan ulazak u crkvu? / VIDEO

Nedavno je saopšteno da će uskoro turistima biti naplaćivan ulazak u Sabornu crkvu u Sremskim Karlovcima. Da li će baš svi turisti morati da plate, i zbog čega je odlučeno da bude uvedena takozvana objedinjena naplata za posete objektima Eparhije sremske i Karlovačkoj gimnaziji?

Vesti subota 31.03. 18:45 Komentara: 26
strana 1 od 173 idi na stranu