- Vesti -

"Nisam ni slutila da će nam uzeti dete, molila je da je ne damo"

Veselinka i Aleksandar Ristić imaju zdravu petogodišnju ćerku, ali je njena soba mesecima prazna. Devojčica živi u domu. Ovo je priča o roditeljskim greškama, kajanju, bolesti i izlečenju.

Izvor: B92, prva
Podeli

"Godine 2016. počinio sam nasilje u porodice, zbog čega me je supruga prijavila. Posle mesec dana je stigao poziv iz Centra za socijalni rad“, priča Aleksandar.

Veselinka je imala problem sa alkoholom. Aleksandar svoj bes nije mogao da kontroliše. Kada su socijalni radnici došli u njihov dom, atmosfera je bila daleko od porodične idile.

"Kuća je stvarno tada bila u neredu. Ja smatram da sam izmanipulisan od strane Centra. Rekli su mi da dete dovedem na razgovor, nisam znao da će dete uzeti. Ja sam potpisao saglasnost da se dete udalji iz biološke porodice“, priča otac.

"Nisam ni slutila da će da nam uzmu dete. Dete me je celo jutro molilo da je ne vodim nigde, da neće da ide od nas“, nastavlja priču Veselinka, koja tvrdi da su izmanipulisani.

Prvobitno je dete trebalo da bude izmešteno iz porodice na šest meseci, dok su roditelji morali da idu na terapije. Međutim, stvari su se promenile. Šta se dalje dešavalo pogledajte u prilogu emisije Eksploziv.

Vesti

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Vesti nedelja 24.06. 15:07 Komentara: 11

Luka Dončić u senci svoje mame (VIDEO)

Košarkaš reprezentacije Slovenije, Luka Dončić novi je igrač "Dallas Mavericksa". Mladi košarkaš postao je drugi najviše birani igrač na draftu s prostora bivše Jugoslavije, a navijače njegovog novog kluba oduševila je njegova zgodna mama.

Vesti nedelja 24.06. 09:01 Komentara: 67
strana 1 od 3870 idi na stranu