- Vesti -

Unuk Čarlsa Mensona dobio sud u Kaliforniji: "Poštujem svog dedu"

Čovek koji tvrdi da je unuk Čarla Mensona dobio je na sudu pravo na njegove posmrtne ostatke.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Sud u Kaliforniji presudio je u korist Džesona Frimena sa Floride koji je zahtevao pravo nad ostacima njegovog dede.

Nekoliko ljudi je želelo pravo nad ostacima Mensona, ali i njegovog poseda i zapisa. Majkl Bruner i Metju Lenc su tvrdili da su njegovi sinovi, dok je Majkl Čanels, Mensonov prijatelj, tvrdio da je on jedini legitimni naslednik u njegovom testamentu.

“Kao njegov unuk preduzimam korake kako bih pokazao poštovanje prema svom dedi i njegovim bliskim prijateljima. Ne radim ovo samo zbog sebe“, rekao je Džejson Friman za „Roling stoun“. – “Sve ovo je donelo i velike poteškoće životu, ali i u porodici.“

Menson je preminuo u 83. godini 19. novembra 2017. godine u zatvorskoj bolnici u Bejkersfildu, gde je služio devet doživotnih kazni.

Vesti

Ove velike vladarske porodice potpuno je upropastio - incest

Od drevnih Egipćana i evropskih Habzburgovaca do "naprednih" država SAD-a, gde je incest zakonski dozvoljen - dokaza koliko su takve seksualne veze pogubne po potomstvo ima na pretek. Izgleda, međutim, da oni toga nisu bili svesni ili jednostavno nisu marili, vodeći se onim da "sve ostaje u porodici".

Vesti nedelja 17.06. 21:12 Komentara: 31

Zbog ujeda krpelja devojčica paralizovana

Majka petogodišnje devojčice Kailin iz Amerike preznojila se kada je njenu ćerku probudila kako bi je spremila za vrtić. Malena devojčica nije mogla da pomera noge, bila je paralizovana. Prvo je pomislila da se radi samo o utrnuću od nezgodnog položaja dok je spavala, ali tada je shvatila da devojčica ima problema i s govorom.

Vesti nedelja 17.06. 10:34 Komentara: 6
strana 1 od 3862 idi na stranu