- Vesti -

"U Holivudu će uvek biti kaučeva za ležanje..."

Holivudska glumica Suzan Sarandon izjavila je da joj je pokojna holivudska zvezda Pol Njumen jednom prilikom dao deo svog honorara, jer im nije bilo isto plaćeno za film u kome su glumili.

Izvor: Tanjug
Podeli
GettyImages
GettyImages

Pretpostavlja da se ova njena izjava, data za Bi-Bi-Si, odnosi na snimanje film "Sumrak" (Twilight), iz 1988. godine, u kome je pored njih dvoje, glumio i Džin Hekman.

Kako je Suzan Sarandon rekla, kada je otkrila da Hekman i Njumen dobijaju platu koja je mnogo veća od njene, Njumen je rekao da će joj dati deo svog honorara.

Ona je povodom Međunarodnog dana žena rekla i da će u Holivudu uvek biti "kaučeva za ležanje", što se, žargonski rečeno, odnosi na seksualne usluge u zamenu za ulogu.

"Davati se seksualno ili pristati na seks sa nekim zato što je moćan je takođe izbor. Ono što ne želimo je da nas eksploatišu", rekla je Suzan Sarandon.

Vesti

Uskoro će biti naplaćivan ulazak u crkvu? / VIDEO

Nedavno je saopšteno da će uskoro turistima biti naplaćivan ulazak u Sabornu crkvu u Sremskim Karlovcima. Da li će baš svi turisti morati da plate, i zbog čega je odlučeno da bude uvedena takozvana objedinjena naplata za posete objektima Eparhije sremske i Karlovačkoj gimnaziji?

Vesti subota 31.03. 18:45 Komentara: 26
strana 1 od 173 idi na stranu