- Vesti -

Posle 47 dana zatvora: "Radije ću umreti nego otići u toalet"

Dvadesetčetvorogodišnjak koji se od 17. januara nalazio u pritvoru u Harlou, u engleskoj grofoviji Eseks, pod sumnjom da je dilovao drogu, pušten je iz zatvora nakon što je punih 47 dana odbijao da vrši veliku nuždu!

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Pročitajte još:

Sve to vreme policija je verovala da je Lamar Čambers progutao, i na taj način sakrio, drogu. Policija je još ranije medijima saopštila da će sačekati da on "uradi ono što mora da uradi", odnosno da izbaci drogu putem stolice.

Međutim, Lamarov advokat je, nakon što je njegov klijent proveo 38 dana u pritvoru, izjavio da će on "radije umreti nego otići u toalet".

Policija je od suda zatražila produženje pritvora, zbog optužnice koja osumnjičenog tereti za sedam različitih dela. Iako su se nadali da će on, ipak, prirodnim putem izbaciti drogu koju je progutao, u ponedeljak su morali da ga puste iz pritvora da bi otišao u bolnicu, piše britanski San.

Tužilaštvo je potom odbacilo deo optužbi koje ga terete. Zamenik glavnog tužioca Bi Džej Harington ovaj slučaj je okarakterisao kao "vrlo neobičan".

"U interesu gospodina Čambersa i tužilaštva je da mu se obezbedi bolničko lečenje. U slučajevima u kojima se sumnja da su pritvorenici ugroženi i da u sebi skrivaju drogu, koja im ugrožava zdravlje, moramo da nađemo najbolji mogući način da obezbedimo pritvorenika, ali i spasemo dokaze koji su nam potrebni za vođenje postupka", rekao je on.

Vesti

Ove velike vladarske porodice potpuno je upropastio - incest

Od drevnih Egipćana i evropskih Habzburgovaca do "naprednih" država SAD-a, gde je incest zakonski dozvoljen - dokaza koliko su takve seksualne veze pogubne po potomstvo ima na pretek. Izgleda, međutim, da oni toga nisu bili svesni ili jednostavno nisu marili, vodeći se onim da "sve ostaje u porodici".

Vesti nedelja 17.06. 21:12 Komentara: 31

Zbog ujeda krpelja devojčica paralizovana

Majka petogodišnje devojčice Kailin iz Amerike preznojila se kada je njenu ćerku probudila kako bi je spremila za vrtić. Malena devojčica nije mogla da pomera noge, bila je paralizovana. Prvo je pomislila da se radi samo o utrnuću od nezgodnog položaja dok je spavala, ali tada je shvatila da devojčica ima problema i s govorom.

Vesti nedelja 17.06. 10:34 Komentara: 6
strana 1 od 3862 idi na stranu