Lopov ukrao električni automobil, ali nije znao da ga pokrene

Nakon što je razbio staklo na automobilu i izbacio vozača, Kori Alen Patrik iz Ostina u SAD pokušao je brzo da pobegne s automobilom, ali nije mogao da ga pokrene, pa je pobegao. Ipak, brzo je uhapšen.

Život

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 08.03.2018.

14:05

Lopov ukrao električni automobil, ali nije znao da ga pokrene
Foto: Thinkstock

Patrik je prošle subote napao vozača Bolta EV koji je bio parkiran, i ušao mu u automobil. Iako je vozač na početku pružao otpor, kada je napadač razbio staklo i postao još agresivniji, vlasnik vozila zaključio je da se ne isplati poginuti zbog njega, pa je izašao i prepustio mesto Patriku.

Nakon što je neko vreme proveo u automobilu, nespretni lopov je istrčao napolje i počeo da beži, ali nije stigao daleko jer je situaciju pratio muškarac koji je pritrčao u pomoć vozaču i pokušao da "uhvati" Patrika.

Prema policijskom izvještaju, razlog zbog kojeg je lopov pobegao iz automobila bio je taj što nije umeo da ga pokrene, a vlasnik Bolta EV rekao je policiji da je reč o vozilu na koje se ipak treba navići.

Na stranici Electrek specijaliziranoj za teme o električnim vozilima kažu da je Bolt EV jednostavno pokrenuti, ali problem je možda bio što je za pomeranje ručice menjača potrebno pritisnuti jedno dugme na njegovoj strani.

Protiv 28-godišnjeg Patrika podignuta je optužnica za pljačku s fizičkim napadom, za šta u Teksasu može da se dobije zatvorska kazna u trajanju od čak 20 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: