- Vesti -

Mlada mama odlično zarađuje prodajući mleko bodibilderima

Dvadesetčetvorogodišnja majka sa Kipra Rafaela Lamprou otkrila je prilično neobičan i pomalo bizaran izvor zarade. Pre sedam meseci, ona je rodila sina Anjela koga doji.

Izvor: Daily Mail
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Mlada majka, međutim, dnevno ima oko dva litra mleka, što je previše za njenog sina. Ona je, zbog toga, višak izdojenog mleka ostavljala u zamrzivač.

Počela je da sakuplja izdojeno mleko i da, putem interneta, traži mlade majke kojima bi donirala svoje mleko. Ono što se, međutim, dogodilo doprinosi već pomenutoj bizarnosti cele priče.

Na Rafaelin oglas počeli su da se javljaju muškarci. Neki su tvrdili da im je majčino mleko potrebno zbog jačanja mišića, pošto su na strogoj bodibilderskoj ishrani. Drugi očigledno imaju fetiš na to.

Posle nekog vremena, Rafaela je odlučila da pokrene sopstveni biznis i da prodaje svoje mleko putem interneta.

Trideset mililitara svog mleka, Rafaela naplaćuje jedan evro. Dosada je prodala 500 litara mleka i zaradila više od 5.000 evra.

"Ne znam šta ti muškarci rade sa mlekom. Kažu da je ono dobro za njihovo telo. U početku mi je sve to delovalo pomalo čudno, ali sam otvorenog uma", priča Rafaela.

Koliko dugo misli da ostane u "biznisu" ni sama ne zna, mada priznaje da ima podršku supruga, kao i da je postala pomalo zavisna.

Pokrenula je i Fejsbuk grupu preko koje pronalazi kupce, i izbegava one koji se čudno ponašaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu