- Vesti -

Prezervativi iz Kine previše mali za potrebe Zimbabvea

Ministar zdravlja Zimbabvea navodno se požalio da su prezervativi napravljeni u Kini previše mali za njegove građane.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

David Parirenjatva, koji je govorio na konferenciji o HIV-u u Harareu prošle nedelje, osvrnuo se na kondome koje proizvodi Kina.

“Južnoafrički region ima najveću stopu zaraženih HIV-om i mi smo jako posvećeni promociji zaštite“, rekao je na konfereciji.

“Mladi već znaju koje kondome najviše vole, ali mi ih ne proizvodimo. Uvozimo iz Kine, a mnogi muškarci se žale da su previše mali.“

On se obavezao da će se ubuduće fokusirati na to da se za tržište Zimbabvea obezbede prezervativi koji odgovaraju veličini polnog organa muških stanovnika ove zemlje.

Zao Čuan, izvršni direktor kompanije „Beijing Daxiang and His Friends“, koja se bavi proizvodnjom kondoma, rekao je bi kompanija mogla da počne da pravi veće prezervative.

“Zbog različitih zahteva korisnika, kao što su muškarci u Zimbabveu, mi imamo mogućnost i obavezu da poboljšamo proizvod. Pravimo prve pripreme za neophodna istraživanja“, rekao je on.

Poslednji rezultati ankete iz 2015. godine pokazuju da je veličina penisa muškarca iz Zimbabvea 15,4 cm, dok je kod prosečnog Kineza to 10cm.

Vesti

Pričaj rukama, da te cela Italija razume

Osim po Ferariju, Pirlu, špagetama i Armaniju, Italijani su i kao "brbljiv" narod sa melodičnim jezikom i akcentom koji oteže, postali prepoznatljivi po svojoj gestikulaciji. Sada su već "kraljevi" ove "discipline", jer oni već tako dovoljno sočan način komunikacije moraju da "začine" i sa prepoznatljivom gestikulacijom.

Vesti četvrtak 21.06. 11:48 Komentara: 0

Ove poznate ličnosti ne koriste svoja prava imena

Bred Pit, Džulijan Mur, Helen Miren, Džejmi Foks, ali i Ališa Kiz, Majli Sajrus i mnogi drugi možda ne bi postali svetski poznate zvezde da su zadržali svoja prava imena. Neki su imena samo skratili, drugi menjali prezime, a pojedini menjali i jedno i drugo.

Vesti četvrtak 21.06. 11:19 Komentara: 5

Porodila se premijerka Novog Zelanda

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern se porodila. Na svet je donela zdravu devojčicu i postala je drugi premijer u istoriji koji se porodio. Takođe, ona je svetu pokazala svojim primerom da nijedna vrata nisu zatvorena za ženu ako postoiji jaka volja.

Vesti četvrtak 21.06. 10:36 Komentara: 7

Veridba na Mundijalu: Najbolji fudbaler se ženi?

Kristijano Ronaldo već je zablistao na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i njegova devojka Georgin aRodrigez. Naime, on apomno prati sve utakmice Portugala, a na utakmici protiv Maroka pokazala je detalj koji je "uzbudio duhove" u svetskim medijima.

Vesti četvrtak 21.06. 08:41 Komentara: 6
strana 1 od 3867 idi na stranu