- Vesti -

I u kraljevskoj porodici ima neslaganja, ali...

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl na Forumu kraljveske fondacije u Londonu govorili su o humanitarnim organizacijama, koliko im znače, njihovim naporima da svet učine boljim mestom, ali i međusobnim odnosima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Osim što su podelili svoje namere i ambicije, gledaoci su prvi put bili u prilici da vide onu drugu, mekšu, manje poznatu stranu članova kraljevske porodice. Na pitanje da li među njima ima neslaganja, princ Vilijam je kroz osmeh odgovorio: "O, da!“.

Princ Hari je odmah dodao da su u pitanju "zdrava neslaganja“ i u šali naveo da ne mogu da se sete oko čega vode rasprave jer su iznenadne i brze.

"Mislim da je veoma dobro to što smo četiri različite ličnosti, ali imamo istu strast ka pravljenju razlika. Imamo različita mišljenja, ali dobro funkcionišemo. Pošto funkcionišemo kao prodica, naravno da do neslaganja dolazi. Činjenica da se svi smeju znači da znaju kako to izgleda“, rekao je Hari.

"Osuđeni smo jedni na druge do kraja života“, dodao je u šali.

Foto: Getty
Foto: Getty

Megan Markl se na Forumu osvrnula i na pokret #MeToo i prava žena.

"Žene treba da koriste svoje glasove, umesto što čekaju glasove drugih. Ne slažem se sa onima koji govore o ’girl power’ pokretu. Ne bojte se da pričate o tome, sada je pravi trenutak za to“, rekla je Megan.

Princ Hari je govorio i o svojoj budućoj supruzi.

"Srećan sam i ponosan što je Megan došla u našu porodicu, Ona je osoba koja vidi pozitivne promene u društvu i o njima govori“, rekao je princ.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu