I u kraljevskoj porodici ima neslaganja, ali...

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl na Forumu kraljveske fondacije u Londonu govorili su o humanitarnim organizacijama, koliko im znače, njihovim naporima da svet učine boljim mestom, ali i međusobnim odnosima.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

20:15

I u kraljevskoj porodici ima neslaganja, ali...
Foto: Getty

Osim što su podelili svoje namere i ambicije, gledaoci su prvi put bili u prilici da vide onu drugu, mekšu, manje poznatu stranu članova kraljevske porodice. Na pitanje da li među njima ima neslaganja, princ Vilijam je kroz osmeh odgovorio: "O, da!“.

Princ Hari je odmah dodao da su u pitanju "zdrava neslaganja“ i u šali naveo da ne mogu da se sete oko čega vode rasprave jer su iznenadne i brze.

"Mislim da je veoma dobro to što smo četiri različite ličnosti, ali imamo istu strast ka pravljenju razlika. Imamo različita mišljenja, ali dobro funkcionišemo. Pošto funkcionišemo kao prodica, naravno da do neslaganja dolazi. Činjenica da se svi smeju znači da znaju kako to izgleda“, rekao je Hari.

"Osuđeni smo jedni na druge do kraja života“, dodao je u šali.
Foto: Getty
Megan Markl se na Forumu osvrnula i na pokret #MeToo i prava žena.

"Žene treba da koriste svoje glasove, umesto što čekaju glasove drugih. Ne slažem se sa onima koji govore o ’girl power’ pokretu. Ne bojte se da pričate o tome, sada je pravi trenutak za to“, rekla je Megan.

Princ Hari je govorio i o svojoj budućoj supruzi.

"Srećan sam i ponosan što je Megan došla u našu porodicu, Ona je osoba koja vidi pozitivne promene u društvu i o njima govori“, rekao je princ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: