Ugrizla je policajca kada joj je zatražio dokumenta / VIDEO

Jedan indonežanski policajac naišao je na neočekivani otpor žene na motociklu, koju je zaustavio zbog toga što nije nosila kacigu na glavi.

Život

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

10:48

Ugrizla je policajca kada joj je zatražio dokumenta / VIDEO
Prinscreen YouTube/LihatAja Channel

Budući da je, po zakonu, zabranjeno voziti motocikl bez kacige na glavi, policajac je zaustavio ženu i zatražio joj dokumenta, da bi joj napisao kaznu. Međutim, umesto da mu da isprave, žena je počela da odguruje saobraćajca, vičući:

"Ti mi kupi kacigu!"

Pošto je policajac bio uporan i ponovo joj tražio vozačku dozvolu i dokumenta, žena je sela na motocikl i pokušala da pobegne.

Ne mogaviši drugačije da izađe na kraj sa njom, policajac je stao ispred motora, kako bi je sprečio da se odveze. Žena je tada skočila sa dvotočkaša i počela da grize policajca za ruku.

Uprkos bolnom ugrizu, policajac je uspeo da ostne smiren, pa se na kraju čak i nasmejao. Ceo incident je okončan privođenjem žene, kojoj će biti izrečena kazna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: