"Za moje 'povraćanje reči' krivo je staračko pamćenje i alkohol"

Poznati džez muzičar i muzički producent Kvinsi Džons kaže da mu je žao zbog toga što je izjavio da su slavni holivudski velikan Marlon Brando i komičar Ričard Prajor imali seksualne odnose '70.-ih godina.

Život

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

09:30

GettyImages

Osamdesetčetvorogodišnji muzičar sada kaže da mu je žao i zbog toga što je rekao da su Bitlsi najgori muzičari na svetu, da je predsednik SAD Donald Tramp užasna osoba, da je Majkl Džekson krao pesme, kao i da je on sam bio u vezi sa Ivankom Tramp.

Džons se u četvrtak izvinio za gotovo sve što je rekao u intervjuima, koje je tokom ovog meseca dao za veb magazin Vulture i za mesečnik GQ.

U izjavi koju je objavio na Tviteru, Kvinsi Džons je svoje "povraćanje reči" okrivio "staračko pamćenje" i alkohol, sa kojim je raskrstio pre nekoliko godina.

"Izvinjavam se bilo kome koga su moje reči uvredile, a posebno mi je žao zbog svih mojih prijatelja koji su još uvek sa mnom, kao i onih koji nisu", napisao je Džons.

Odluku da se izvini zbog sojih reči, Džons je doneo pošto ga je "iznenadila porodična reakcija" njegovih šest ćerki.

Mediji, međutim, primećuju da, i pored izvinjenja, Džons nije povukao svoje reči, što "i nije tako loše", budući da će intervju za Vulture "zauvek živeti u srcima ljubitelja vesti o poznatima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: