"Nemoj tako snažno da se rukuješ, niko neće hteti da te oženi..."

Bivši italijanski premijer i pretendent na novi mandat na parlamentarnim izborima Silvio Berluskoni posavetovao je novinarku Bi-Bi-Sija da se manje energično rukuje, ako želi da se uda.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.02.2018.

20:50

Foto: Tanjug / Matteo Bazzi/ANSA via AP

U snimku koji je objavljen na portalu Bi-Bi-Sija vidi se kako je nakon rukovanja Berluskoni dao savet novinarki koja je htela da ga intervjuiše.

"Nemoj tako snažno da se rukuješ. U suprotnom muškarci će misliti: Ova će me tući i niko neće hteti da se oženi tobom. Da li si već udata? Videćeš. Budi oprezna", rekao je Berluskoni.

Kada je novinarka kazala da smatra da je jak stisak prilikom rukovanja dobar, Berluskoni je kazao da se šalio.

"Šalio sam se. Morate da se šalite s vremena na vreme", rekao je on.

Trostruki bivši premijer smatra da nije vreme za političku penziju i veruje u svoj povratak u "arenu" nakon što je preživeo gotovo trideset sudskih procesa, punosnažnu presudu za utaju poreza, skandal zbog seksa s maloletnicom i veliku operaciju na otvorenom srcu.

Video možete pogledati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: