- Vesti -

"Nemoj tako snažno da se rukuješ, niko neće hteti da te oženi..."

Bivši italijanski premijer i pretendent na novi mandat na parlamentarnim izborima Silvio Berluskoni posavetovao je novinarku Bi-Bi-Sija da se manje energično rukuje, ako želi da se uda.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Matteo Bazzi/ANSA via AP
Foto: Tanjug / Matteo Bazzi/ANSA via AP

U snimku koji je objavljen na portalu Bi-Bi-Sija vidi se kako je nakon rukovanja Berluskoni dao savet novinarki koja je htela da ga intervjuiše.

"Nemoj tako snažno da se rukuješ. U suprotnom muškarci će misliti: Ova će me tući i niko neće hteti da se oženi tobom. Da li si već udata? Videćeš. Budi oprezna", rekao je Berluskoni.

Kada je novinarka kazala da smatra da je jak stisak prilikom rukovanja dobar, Berluskoni je kazao da se šalio.

"Šalio sam se. Morate da se šalite s vremena na vreme", rekao je on.

Trostruki bivši premijer smatra da nije vreme za političku penziju i veruje u svoj povratak u "arenu" nakon što je preživeo gotovo trideset sudskih procesa, punosnažnu presudu za utaju poreza, skandal zbog seksa s maloletnicom i veliku operaciju na otvorenom srcu.

Video možete pogledati na ovom linku.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu