- Vesti -

Održano takmičenje u najdužem poljupcu /VIDEO

Dvanaest parova iz svih delova Srbije danas je u Vrnjačkoj Banji uz poneku pahulju grejala ljubav.

Izvor: B92
Podeli

Pobednički poljubac trajao je gotovo sat vremena, a zaljubljeni par došao je iz okolone Smederevske Palanke.

"Četiri godine smo zajedno. Rešili smo da dođemo ovde prvi put. Očekivali smo pobedu. Mislili smo da ćemo da oborimo i rekord, ali to ćemo sledeće godine.“

Na mostu ljubavi, na kom se nalazi više od 10 hiljada katanaca, u proteklih 10 godina takmičilo se više od 200 parova. Najstariji su bili baka i deka od po 75 godina.

Takmičenje u najdužem poljupcu je uvertira u niz manifestacija koje će se održati u Vrnjačkoj Banji povodom velikog jubileja 150 godina organizovanog bavljenja turizmom.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu