- Vesti -

Desetogodišnji dečak obučen u ženu prvi put na pisti /VIDEO

Kao brend koji prkosi predrasudama, poznat po svom zastupanju manjina, Gipsy Sport često angažuje različite tipove modela za svoje revije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing

Od trudnih žena i transseksualnih aktivista do repera i rijaliti zvezda, Gipsy Sport je već dugo na prvom mestu po inkluzivnosti i svoje odeće i modela.

Međutim, možda najneočekivaniji model koji se pojavio na pisti ovog brenda na modnoj nedelji u Njujorku je Desmond Napoles - desetogodišnji LGBT aktivista i samoprozvani "drag kid" (dečak koji oblači žensku odeći i imitira žene radi zabave šire publike).

Pored brojnih modela, Napoles, poznat kao Desmond, prošetao je pistom u crnoj kreaciji sa belom maramom, neobičnom frizurom i dugim noktima.

"Snovi se ostvaruju“, napisao je na Instagramu.

"Osećam se neverovatno. Zahvalan sam na svim mogućnostima danas. Zahvalan sam i na ljubavi i podršci.“

Pažnju javnosti privukao je pre dve i po godine svojim plesom na Paradi ponosa, piše Independent.

Performer onoga što on naziva "kinderdrag", desetogodišnjak je najmlađi član čuvene balske kuće House of UltraOmni i kaže da je inspirisan modom Club Kidsa i Blitz Kidsa.

Njegov moto je "Budite svoji, uvek“.

Fotograf i filmski reditelj Denijel Levit napisao je na svom profilu na Instagramu: "Toliko nam radosti donosi to što gledamo ovog desetogodišnjaka kako odrasta".

Vesti

Očajno stanje prve srpske opservatorije / VIDEO

Astronomska opservatorija u Beogradu otvorena je 1932. godine i danas izgleda isto kao i u prošlom veku, ali je u daleko lošijem stranju. Ogroman potencijal te naučne institucije, umesto nadležnih u gradu i opštini, uviđaju njeni zaposleni.

Vesti utorak 20.02. 19:16 Komentara: 0
strana 1 od 3699 idi na stranu