- Vesti -

Desetogodišnji dečak obučen u ženu prvi put na pisti /VIDEO

Kao brend koji prkosi predrasudama, poznat po svom zastupanju manjina, Gipsy Sport često angažuje različite tipove modela za svoje revije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing

Od trudnih žena i transseksualnih aktivista do repera i rijaliti zvezda, Gipsy Sport je već dugo na prvom mestu po inkluzivnosti i svoje odeće i modela.

Međutim, možda najneočekivaniji model koji se pojavio na pisti ovog brenda na modnoj nedelji u Njujorku je Desmond Napoles - desetogodišnji LGBT aktivista i samoprozvani "drag kid" (dečak koji oblači žensku odeći i imitira žene radi zabave šire publike).

Pored brojnih modela, Napoles, poznat kao Desmond, prošetao je pistom u crnoj kreaciji sa belom maramom, neobičnom frizurom i dugim noktima.

"Snovi se ostvaruju“, napisao je na Instagramu.

"Osećam se neverovatno. Zahvalan sam na svim mogućnostima danas. Zahvalan sam i na ljubavi i podršci.“

Pažnju javnosti privukao je pre dve i po godine svojim plesom na Paradi ponosa, piše Independent.

Performer onoga što on naziva "kinderdrag", desetogodišnjak je najmlađi član čuvene balske kuće House of UltraOmni i kaže da je inspirisan modom Club Kidsa i Blitz Kidsa.

Njegov moto je "Budite svoji, uvek“.

Fotograf i filmski reditelj Denijel Levit napisao je na svom profilu na Instagramu: "Toliko nam radosti donosi to što gledamo ovog desetogodišnjaka kako odrasta".

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu