Njega javnost želi da vidi na mestu budućeg predsednika SAD

U Americi se već neko vreme govori da mi na mesto budućeg predsednika mogla da se nađe neka poznata ličnost.

Život

Izvor: B92

Utorak, 13.02.2018.

08:10

Njega javnost želi da vidi na mestu budućeg predsednika SAD
Foto: Getty

Dugo se spekulisalo da će se Opra Vinfri kandidovati za predsednika SAD na narednim izborima, ali i da o tome razmišlja Dvejn Džonson. Međutim, oboje su saopštili da svoje karijere ne planiraju da zamene političkom.

Sajt Ranker pozabavio se ovom temom napravivši listu poznatih ličnosti koje bi javnost najviše volela da vidi na mestu predsednika Amerike.

Na samom vrhu liste našao se glumac Tom Henks. Iako je do sada imao veliki broj uloga, još nijednom se nije našao u ulozi predsednika na filmu, što njegovo visoko kotiranje čini još zanimljivijim.

Bez ikakvog iskustva u politici, verovatno se na vrhu liste našao zbog svojih sposobnosti i jake ličnosti, piše Indy100.

Lista izgleda ovako:
  1. Tom Henks
  2. Elen Dedženeris
  3. Morgan Frimen
  4. Džon Stjuart
  5. Dvejn Džonson
  6. Opra Vinfri
  7. Klint Istvud
  8. Stiven Kolbert
  9. Čak Noris
  10. Bili Naj

Na listi su se našli i Bil Gejts, Mišel Obama, Majkl Mur, Snup Dog, Eminem, Tejlor Svift.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: