- Vesti -

Ruska javnost zgrožena: Klub nudio besplatna pića u zamenu za...

Video-snimak koji prikazuje ženu koja pruža oralni seks nepoznatom muškarcu nasred bine u klubu u Tomsku u centralnoj Rusiji naišao je na oštre kritike javnosti.

Izvor: B92
Podeli

Očevici kažu da je žena oralno zadovoljila nepoznatog muškarca kako bi dobila tri besplatna koktela u klubu RayOn dok je publika navijala.

Vlasnik kluba Georgij Šipakov demantovao je navode da se ovakav čin odigrao u njegovom klubu rekavši da je devojka samo poljubila neimenovanog muškarca. On je dodao da su očevici izneli lažne tvrdnje kako bi narušili ugled njegovom klubu.

“Domaćin lokala mi je rekao da se nikakva takmičenja ovog tipa ne održavaju u mom klubu“, rekao je Georij.

Ipak, video-snimak pomenute situacije potpuno demantuje izjavu vlasnika kluba.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu