- Vesti -

Policija tvrdi da se zatvorenik "nije praznio" cele tri nedelje

Jedan bizaran slučaj sa kojim se suočila policija u Eseksu, u Velikoj Britaniji, naterao je mnoge koji su za njega čuli, da se zapitaju koliko čovek može da izdrži bez vršenja velike nužde.

Izvor: Newser
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Čovek, koji se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je dilovao drogu, već 21 dan odbija da obavi veliku nuždu. Taj 24-godišnjak je uhapšen 17. januara, od kada se nalazi pod vanrednim policijskim nadzorom.

Policija, naime, sumnja da uhapšeni mladić u sebi skriva drogu i da zato odbija da se isprazni. Prošlog petka pregledali su ga doktori, koji su zaključili da je pritvorenik dobrog zdravlja.

Policija je odlučila da o ovom slučaju redovno obaveštava javnost, u pokušaju da kreira negativnu sliku o dilovanju droge kao "glamuroznom poslu".

U policiji Eseksa veruju da će mladić ovih dana postići rekord među zatvornicima, kada je dužina prerioda bez pražnjenja organizma u pitanju.

A na pitanje "Koliko zaista čovek može da izdrži bez vršanja velike nužde?", stručnjaci sa klinike Klivlend kažu da je neophodno potražiti medicinsku pomoć ukoliko konstipacija potraje duže od tri nedelje.

Britanski Telegraf je pisao o slučaju iz 2013. godine, kada je jedna 16-godišnja britanska devojčica umrla od srčanog udara nakon što nije koristila toalet celih osam nedelja.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu