- Vesti -

To su bile sedamdesete: Poznati komičar je bio Brandov ljubavnik

Udovica holivudskog komičara Ričarda Prajora potvrdila je informacije koje je izneo džez muzičar i muzički producent Kvinsi Džouns, da su njen pokojni suprug i legendarni glumac Marlon Brando bili ljubavnici tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Izvor: NME
Podeli
Foto: Prinscreen/YouTube/ / EPA
Foto: Prinscreen/YouTube/ / EPA

Džouns je njihovu aferu otkrio u intervjuu za veb-magazin Vulture, u kome je pomenuo Branda i njegove seksualne apetite.

"Brando je često igrao ča-ča-ča sa nama. Mogao je da igra do besvesti. On je bio najšarmantniji za**bant koga sam ikada upoznao", rekao je on.

"Taj bi je**o bilo šta. Sve! Je**o bi i poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja. Nije mu bilo bitno. Bilo ga je baš briga", istakao je Džons.

Dženifer Li Prajor, udovica glumca i stendap komičara, rekla je u izjavi za TMZ, da je njen suprug, koji inače nije krio da je biseksualac, spavao sa Brandom, kao i da bi načisto poludeo da je njihova veza tada bila obelodanjena.

"To su bile sedamdesete! Droga je još bila dobra, posebno kvalud. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, je**li biste i radijator, i još biste mu poslali cveće sledećeg jutra", izjavila je ona.

Komičar je, prema njenim tvrdnjama, o svojim seksulnim vezama pisao u svojim dnevnicima, za koje se nada da će biti objavljeni tokom ove godine.

Ričard Prajor, koji je umro 2005. godine, ženio se sedam puta sa pet različitih žena. On i Dženifer Li Prajor su se razveli posle godinu dana braka, 1982. godine, da bi se ponovo venčali 2001. i ostali zajedno sve do njegove smrti.

Vesti

Šta se događa čoveku kada ga pogodi grom?

Udar munje je veoma gadna stvar. Može jako da opeče i da ostavi teške ožiljke i rane. Od udara munje u SAD godišnje, u proseku, pogine 47 ljudi. Iako 90 odsto onih koje udari munja prežive, nije na odmet znati kako ovaj udar nebeskog elektriciteta.

Vesti nedelja 27.05. 14:15 Komentara: 12
strana 1 od 3837 idi na stranu