- Vesti -

To su bile sedamdesete: Poznati komičar je bio Brandov ljubavnik

Udovica holivudskog komičara Ričarda Prajora potvrdila je informacije koje je izneo džez muzičar i muzički producent Kvinsi Džouns, da su njen pokojni suprug i legendarni glumac Marlon Brando bili ljubavnici tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Izvor: NME
Podeli
Foto: Prinscreen/YouTube/ / EPA
Foto: Prinscreen/YouTube/ / EPA

Džouns je njihovu aferu otkrio u intervjuu za veb-magazin Vulture, u kome je pomenuo Branda i njegove seksualne apetite.

"Brando je često igrao ča-ča-ča sa nama. Mogao je da igra do besvesti. On je bio najšarmantniji za**bant koga sam ikada upoznao", rekao je on.

"Taj bi je**o bilo šta. Sve! Je**o bi i poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja. Nije mu bilo bitno. Bilo ga je baš briga", istakao je Džons.

Dženifer Li Prajor, udovica glumca i stendap komičara, rekla je u izjavi za TMZ, da je njen suprug, koji inače nije krio da je biseksualac, spavao sa Brandom, kao i da bi načisto poludeo da je njihova veza tada bila obelodanjena.

"To su bile sedamdesete! Droga je još bila dobra, posebno kvalud. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, je**li biste i radijator, i još biste mu poslali cveće sledećeg jutra", izjavila je ona.

Komičar je, prema njenim tvrdnjama, o svojim seksulnim vezama pisao u svojim dnevnicima, za koje se nada da će biti objavljeni tokom ove godine.

Ričard Prajor, koji je umro 2005. godine, ženio se sedam puta sa pet različitih žena. On i Dženifer Li Prajor su se razveli posle godinu dana braka, 1982. godine, da bi se ponovo venčali 2001. i ostali zajedno sve do njegove smrti.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu