- Vesti -

"Pristala sam, ali je bilo mnogo manipulacije. Imala sam samo 17"

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi u seriji "Čuvari plaže“, ispričala je da je razmišljala da preduzme očajničke mere tokom godina kada ju je kolega Skot Bajo navodno zlostavljalo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi u seriji "Čuvari plaže", ispričala je da je razmišljala da preduzme očajničke mere tokom godina kada ju je kolega Skot Bajo navodno zlostavljalo.

O samoubistvu je, kako navodi, razmišljala kada joj je bilo 15 godina, ističući da ju je Skot zlostavljao od njene 14. do 17. godine.

"Imala sam 15 godina kada sam stajala na mostu iznad reke Los Anđeles, gledala sam u suvo korito i jecala. Gledala sam dole i razmišljala: 'to nije pravi most, neću ni umreti, izlomiću se, ali ću ostati živa. Idi kući'. Govorila sam sebi: 'Ti si idiot, o čemu si uopšte razmišljala?'. Ali ste u tim trenucima izgubljeni, hormoni vam bujaju“.

Glumica je u utorak u policiju podnela prijavu protiv kolege. O napadu Skota Baja govorila još u januaru navodeći da je bilo i seksualnih odnosa kada je imala 17. godina.

"U određenoj meri sam dala pristanak, ali je to pratilo mnogo manipulacije. Imala sam 17. godina", rekla je Egertova nekoliko dana kasnije.

Bajo je odbio sve njene optužbe navodeći da je reč o potpunim lažima i da su na susret oboje pristali.

"Sećam se da me je zvala i pitala da dođe u moju kuću. Zavela me je. Bilo koji normalan heteroseksualac uradio bi isto što i ja“.

Egert je ispričala i da ju je Bajo navodno i psihički uznemiravao kada mu je rekla da želi da se zabavlja sa dečkom njenih godina, piše Dejli njuz (Daily News).

"Počelo je sa ponižavanjem, a onda je preraslo u fizičke napade. Vukao me je za kosu i gurao.“

Glumac Aleksandar Polinski potvrdio je njene navode.

"Bio sam svedok nepravednog ponašanja prema Nikol tokom snimanja. Jednom sam je zatekao kako sedi u njegovom krilu, ali on nije mario. Vikao je na mene i vređao me“, ispričao je Polinski.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu